Minőségpolitika

image

Célkitűzés

A megrendelői igények kielégítése érdekében az Energoszolg Kft olyan minőségügyi rendszert alakított ki, amely az MSZ EN ISO 9001:2001 nemzetközi szabvánnyal összhangban szabályozza a cég szervezetét, működését és termékeinek minőségét.


Az Energoszolg Kft elsődleges célja, hogy úgy feleljen meg partnerei elvárásainak, hogy élenjáró technológiákat alkalmazva teremtsen olyan épületgépészeti és villamos környezetet létesítményeiben, amelyben a műszaki megfelelőség mellett az esztétikai igények is magas színvonalon elégülnek ki.


Az Energoszolg Kft úgy kívánja fejleszteni szervezetét és annak működését, hogy a megbízói elvárások kielégítése, szolgáltatásai minőségének garanciája mellett, munkatársaink munkahelyi közérzete is a lehető legkedvezőbben alakuljon.

image

Megrendelői igények

Megrendelőinknek garantáljuk az adott kivitelezési és gyártási feladat magas színvonalú elvégzését.


Ajánlatainkban számukra minden esetben a legjobban bevált és kipróbált, a kor követelményeinek megfelelő, élenjáró műszaki megoldásokat és technológiákat javasoljuk, emeljük ki.


Beszállítók

Beszállítóinkkal egyaránt hosszú távú kapcsolatokra törekszünk. Kölcsönösen egyeztetett követelményrendszer alapján beszállítóink felé ugyanolyan minőségi szolgáltatást és szemléletmódot várunk el, mint önmaguk esetében.


Jelenlegi és jövőbeli beszállítóinkkal együtt törekszünk a kölcsönös előnyökre épülő magas színvonalú minőségi kapcsolattartásra.


Ennek alapján beszállítóink munkáját évente értékeljük, minősítjük és ennek eredményét tudomásukra hozzuk.

image

Jason Anderson

Client

Lorepsum dolamet conetetur sadipscing elitrsdiam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.